inchirieri, inchiriere, de inchiriat - inchirieri24.ro
adauga ca favorit siteul inchirieri24.ro Adauga la Favorite
     Login   |   Inregistrare   |   Adauga anunturi gratuit   |   Propune categorie   |   Ajutor   |   Contact   
inchirieri
cauta sa inchiriezi in inchirieri24.ro
 Cauta in ofertele de inchirieri   Unde? 
cautare dupa localitate si judet
Cautari frecvente: inchirieri auto, inchirieri bucuresti, inchirieri masini, inchirieri apartamente, camera hotel inchiriat, inchirieri garsoniere
inchirieri
Termeni si conditii de utilizare a acestui site
Termeni si conditii de utilizare a acestui site
Termeni si Conditii Generale pentru utilizarea portalului inchirieri24.ro

1. Precizari generale

1.1. Portalul de inchirieri inchirieri24.ro, ofera un serviciu online de publicitate, opereaza baze de date accesibile prin internet in care persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea legala deplina de a incheia acte juridice (denumite in continuare "ofertanti") pot insera contra cost anunturi de inchiriere si vânzare de articole sau servicii (prin utilizarea functiei de publicare) si in care persoanele fizice si juridice amintite (denumite in continuare "beneficiari") pot cauta oferte de inchiriere prin intermediul functiei de cautare furnizate de portalul inchirieri24.ro.

1.2. Portalul inchirieri24.ro furnizeaza sub forma bazelor de date doar premisele tehnice, prin intermediul carora sunt transmise informatiile (anunturile), fara a exercita nicio influenta asupra continutului anunturilor. Portalul de inchirieri inchirieri24 nu ofera nici un fel de articole sau servicii spre inchiriere sau vanzare, nu este nici parte contractuala a acestor contracte de inchiriere sau vanzare si nu este reprezentant al ofertantilor sau beneficiarilor. Contractele de inchiriere sau vanzare se fac doar intre utilizatori (intre ofertanti si beneficiari).

1.3. Contractele negociate ca urmare a unui anunt inserat pe inchirieri24, vor fi incheiate si executate fara participarea inchirieri24.2. Descrierea serviciilor

2.1. In conformitate cu prezentele „Termeni si Conditii”, inchirieri24 are obligatia de a furniza o platforma de inserare pentru anunturi, de a activa anunturile inserate prin intermediul platformei respective si de a asigura accesul la anunturile din bazele de date inchirieri24 prin intermediul internetului pentru perioada de timp convenita cu utilizatorul.

2.2. Portalul de inchirieri inchirieri24.ro promoveaza prin diverse modalitati anunturile inserate de utilizatori, in special prin includerea acestora in alte pagini web sau in alte medii online si imprimate precum si prin publicitatea efectuata prin referiri la aceste anunturi in diverse e-mailuri. Prin aceasta, utilizatorul consimte la publicarea anunturilor sale in acest scop pentru alte medii.

2.3. Portalul de inchirieri inchirieri24.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona temporar posibilitatile de inserare si de accesare a anunturilor, daca acest lucru este necesar datorita limitelor de capacitate, in scopul mentinerii sigurantei si a integritatii serverelor sau pentru implementarea masurilor tehnice si daca aceasta serveste unei executari corecte si corespunzatoare, sau imbunatatire, a prestatiilor contractuale datorate (lucrari de intretinere). In aceasta situatie, inchirieri24 va tine cont de interesele legitime ale tuturor utilizatorilor, in special prin informarea prealabila a acestora cu privire la luarea masurilor de mai sus.

2.4. In special, prin motive tehnice se intelege ca anunturile activate nu pot fi accesate sau pot fi accesate doar limitat (erori neprevazute ale sistemului).3. Inregistrare/Cont de utilizator

3.1. Utilizarea portalului inchirieri24.ro necesita inregistrare. Inregistrarea este gratuita. Odata cu inregistrarea, utilizatorul si inchirieri24.ro incheie un contract având ca obiect utilizarea Domeniului Public al paginii web inchirieri24.ro (denumit in continuare "contract de utilizare"). Un utilizator nu are nici o pretentie pentru incheierea contractului de utilizare.

3.2. Se pot inregistra numai persoanele juridice si persoanele fizice care detin capacitatea deplina de a incheia acte juridice. In special, se interzice inregistrarea minorilor.

3.3. Informatiile pe care trebuie sa la furnizeze un utilizator in timpul inregistrarii trebuie sa fie complete si corecte. Inregistrarea necesita o adresa de email valida. Utilizatorul trebuie sa aleaga o parola personala care trebuie pastrata secreta si nu trebuie dezvaluita tertilor.

3.4. In cazul in care informatiile furnizate in timpul inregistrarii se modifica ulterior, utilizatorul este obligat sa actualizeze prompt respectivele informatii continute in contul de utilizator.

3.5. Fiecare utilizator se poate inregistra o singura data pe portalul inchirieri24.ro. Contul de utilizator nu este transferabil.

3.6. Portalul inchirieri24, isi pastreaza dreptul de a refuza fara motiv inregistrarea anumitor utilizatori.

3.7. O data cu bifarea casutei „Termeni si conditii”, utilizatorul isi exprima acordul cu conditiile generale de utilizare a portalului inchirieri24. Dupa trimiterea inregistrarii, respectivul utilizator primeste pe adresa de e-mail completata la inregistrare, un e-mail ce contine un link de verificare a adresei utilizatorului. Accesand acest link, inchirieri24 ca si utilizatorul, au confirmarea ca adresa de e-mail introdusa la inregistrare este corecta. Prin accesarea lincului, intra in vigoare conditiile generale de utilizare.4. Inserarea de anunturi

4.1. Ofertantul are posibilitatea prin intermediul portalului inchirieri24, de a insera si oferi spre inchiriere ofertele sau serviciile sale. Ofertantul are obligatia de a insera ofertele sale in categoria potrivita, de a da date reale, de a descrie corect si cat mai detaliat oferta, conditiile de inchiriere precum si pretul.

4.2. In cazul in care ofertantul insereaza o oferta in categorie sau subcategorie gresita, portalul inchirieri24 are dreptul de a insera anuntul respectiv in categoria sau subcategoria potrivita, pentru a imbunatatii sansele de gasire a ofertei respective.

4.3. Ofertantului nu ai este permis sa publice in descrierea ofertelor sale: adrese de pagini web, adrese de email, numere de telefon de fax sau orice alte date de contact. Deasemenea nu ai este permis sa faca in descrierea ofertelor sale reclame de orice fel de produse sau articole care nu ai apartin. Daca se va incalca aceasta conditie, articolul sau oferta respectiva va fi dezactivata.

4.4. Portalul inchirieri24 isi rezerva dreptul de a edita, modifica, reduce sau elimina oferte, daca acestea incalca drepturilor unor terte parti, nu sunt descrise in mod corespunzator sau daca nu se raspunde corect si in timpul prevazut cererilor beneficiarilor.5. Inserarea de imagini

5.1. Ofertantii au posibilitatea de a insera imagini sau videoclipuri ofertelor sale pentru a imbunatatii descrierea ofertelor.

5.2. Ofertantilor le este interzis de a insera imagini si videoclipuri, care sunt protejate de drepturile de autor si/sau de continut de moralitate. inchirieri24 isi rezerva dreptul de a elimina fotografii si videoclipuri care incalca aceste conditii, fara a da motive.

5.3. Portalul inchirieri24.ro nu isi asuma raspunderea pentru imaginile sau videoclipurile publicate de ofertanti. Ofertantii isi asuma responsabilitatea pentru descrierile, imaginile sau videoclipurile ofertelor sale.


6. Oferte interzise

6.1. Este interzisa inserarea de oferte care sunt impotriva dispozitiilor statuare si/sau contra bunelor moravuri. Acestea includ articole care contin caracter pornografic, elemente neconstitutionale, arme, materiale radioactive, otravuri, explosivi, substante chimice nocive si a altor elemente care sunt contrare bunelor moravuri. Portalul de inchirieri inchirieri24.ro are dreptul de a elimina in orice moment fara nici un motiv, oferte care contin elemente mentionate mai sus.7. Stergerea conturilor utilizatorilor

7.1. Portalul inchirieri24.ro are dreptul de a inchide un cont de utilizator in cazul in care:
- la inregistrare au fost completate date false;
- un cont a fost inactiv pentru o perioada de 12 luni;
- la pierderea datelor de acces de utilizator sau la suspiciunea de folosirea lor de catre alta persoana neautorizata;
- daca utilizatorul a incalcat conditiile generale de utilizare, sau daca este vorba despre un alt motiv semnificativ.8. Raspunderea pentru continutul anunturilor

8.1. Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul anunturilor. inchirieri24 nu verifica anunturile in ceea ce priveste corectitudinea sau caracterul complet. inchirieri24 nu garanteaza pentru corectitudinea sau caracterul complet al anunturilor.

8.2. Portalul inchirieri24.ro exclude orice garantie si raspundere pentru conformitatea anunturilor cu prevederile legale.

8.3. Portalul inchirieri24.ro exclude in special orice garantie sau raspundere care deriva din faptul ca, contractele de inchiriere sau vanzare negociate sau incheiate pe baza anunturilor inchirieri24 nu sunt valabile in conformitate cu legislatia nationala a unui stat afectat, sau au drept rezultat dezavantaje juridice sau economice pentru una sau ambele parti ale contractului de inchiriere sau vanzare.9. Actualizarile bazelor de date, stergerea anunturilor
9.1. Pentru a face cautarea ofertelor inserate mai plina de succes, inchirieri24 depune toate eforturile pentru actualizarea bazelor sale de date. De aceea, ofertantii trebuie sa dezactiveze anunturile de indata ce anuntul nu mai este disponibil din alte motive.10. Procedura de intermediere a ofertelor de inchirieri

10.1. Toate informatiile despre articolul sau oferta de inchiriat precum si conditiile de inchiriere, se gasesc in pagina de detalii a articolului respectiv.

10.2. Prin trimiterea formularului de cerere de inchiriere a unui articol, sau oferta, utilizatorul beneficiar face o cerere de inchiriere catre ofertant, cerere care nu creaza nici un angajament fata de nici una dintre parti, de a inchiria acel articol. inchirieri24 este autorizat de ofertant de a intermedia (trimite) cereri de inchiriere catre el.

10.3. inchirieri24 trimite mai departe cererea beneficiarului, catre ofertant. In acest moment inchirieri24 face un schimb de date de contact intre ofertant si beneficiar. Beneficiarul primeste pe contul sau de utilizator datele de contact ale ofertantului si viceversa, ofertantul primeste datele de contact ale beneficiarului. Cererea de inchiriere si raspunsul la aceasta cerere de catre ofertant este independenta si nu duce la nici un angajament intre cele doua parti.

10.4. Ofertantului si beneficiarului le stau acum la dispozitie adresele de contact pentru a se pune de comun acord cu derularea si obligatiile contractului de inchiriere.11. Raspundere

Nu este exclusa folosirea portalului inchirieri24.ro de catre unii utilizatori in scop fraudulos. De aceea inchirieri24 nu isi ia nici o raspundere pentru daunele de orice fel aduse de acesti utilizatori.12. Integritate si disfunctionalitate

Utilizatorilor le este interzisa folosirea de mecanisme, software, scripturi sau programe de orice fel in legatura cu utilizarea portalului, care ar putea duce la complicarea, suprasolicitarea, deranjarea functionarii acestuia. Utilizatorilor nu li se permite blocarea, rescrierea sau modificarea continutului generat de inchirieri24.ro sau crearea in nici un alt mod a unei perturbari. Utilizatorii care vor incerca lucrurile mentionate mai sus, vor suporta consecintele penale.13. Modificari sau completari la Termenii si Conditiile Generale

Portalul inchirieri24.ro are dreptul de a modifica Termenii si Conditiile Generale pentru utilizarea Domeniului Public oricând, fara dezvaluirea motivelor. Termenii si Conditiile Generale noi vor fi comunicate utilizatorilor. Un utilizator trebuie sa accepte Termenii si Conditiile Generale noi pentru inserarea anunturilor noi sau prelungirea valabilitatii anunturilor existente.14. Clauza de exonerare de raspundere

Utilizatorul elibereaza inchirieri24 de orice pretentii ale unor terti impotriva inchirieri24 datorita incalcarii drepturilor lor de catre anuntul ofertantului sau de catre orice alta utilizare a portalului inchirieri24.ro de catre utilizator. Prin aceasta, utilizatorul isi asuma si obligatia de suportare a cheltuielilor necesare pentru apararea drepturilor inchirieri24, inclusiv orice taxe judiciare si legale.Share/Save/Bookmark

Home
Ofertanti
Beneficiari
Index de inchirieri
Portal regional
Cum functioneaza
Parteneri
Index cautari:
inchiriere
rezervare
apartamente
inchirieri apartamente
apartamente bucuresti
inchirieri bucuresti
Cautari frecvente:
inchirieri
inchiriere
de inchiriat
inchiriere camere hotel
inchiriere pensiune
inchiriere case de vacanta
inchiriere apartamente
camera hotel de inchiriat
pensiune de inchiriat
casa de vacanta de inchiriat
apartamente de inchiriat
inchiriere personal
inchiriere forta de munca
© Copyright 2018 inchirieri24.ro - Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii