inchirieri, inchiriere, de inchiriat - inchirieri24.ro
adauga ca favorit siteul inchirieri24.ro Adauga la Favorite
     Login   |   Inregistrare   |   Adauga anunturi gratuit   |   Propune categorie   |   Ajutor   |   Contact   
inchirieri
cauta sa inchiriezi in inchirieri24.ro
 Cauta in ofertele de inchirieri   Unde? 
cautare dupa localitate si judet
Cautari frecvente: inchirieri auto, inchirieri bucuresti, inchirieri masini, inchirieri apartamente, camera hotel inchiriat, inchirieri garsoniere
inchirieri
Cum functioneaza
Inchireri24  >  Cum functioneaza  >  
Cum functioneaza

Modul de functionare al serviciului de inchiriere inchirieri24.ro
Portalul www.inchirieri24.ro este unmijloc dedicat intermedierii de inchirieri produse si servicii. In aceste tranzactii de inchiriere, inchirieri24.ro nu este implicat, face doar legatura intre cele doua parti. Ofertantii, ofera spre inchiriere si prezinta prin intermediul inchirieri24.ro articole si servicii cu detalii, fotografii, preturi si conditii de livrare. Beneficiarii, gasesc prin intermediul inchirieri24.ro articolele si serviciile ofertantilor din toata Romania si intra in legatura directa cu acestia.

Portalul www.inchirieri24.ro se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice. Atat ofertantii cat si beneficiarii au gratuitate la inchirieri24.ro.

Beneficiarii ajung prin doar cateva clicuri la detaliile concrete ale articolului sau serviciului cautat. Baza de date ofera clientilor in cel mai scurt timp o privire de ansamblu asupra preturilor pietei. Functiile suplimentare ale portalului inchirieri24.ro cum ar fi: panou de control (cont ofertant, cont beneficiar), vizualizare statistici articole, evaluare ofertanti, memorare oferte favorite si trimitere email catre ofertant si beneficiar, imbunatatesc functionarea portalului inchirieri24ro.

www.inchirieri24.ro ofera clientilor un sistem de inchiriere online, care garanteaza o tranzactie rapida de succes. O structura clara si sistematica, o navigare simpla si intuitiva face posibila fiecarui ofertant introducerea rapida in baza de date a articolelor si serviciilor cu texte, preturi, fotografii, conditii de inchiriere si livrare.

Necesitatea acestui portal de inchirieri
Te-ai pus vreodata in locul unui client beneficiar, care doreste sa inchirieze pentru cateva zile un articol, sa zicem un miniexcavator? Ce face acel client beneficiar, unde cauta ofertantii si ofertele de inchiriere din zona lui?


Posibilitate 1: Clientul se uita in Pagini Aurii, cumpara cateva ziare si reviste, dar care dintre ele? De unde sa stie clientul beneficiar in care ziar si-au dat ofertantii anunturile? Ce face, le cumpara pe toate? Pe urma rasfoieste toate ziarele si revistele care sunt sigur pline doar de ... anunturi imobiliare.... Acest client isi va pierde cateva ore bune si cu siguranta nu va gasi nimic interesant. Dezavantaje ziar: esti taxat dupa cuvinte, cu cat scri mai multe cu atat platesti mai mult. Nu poti sa adaugi imagini sau clipuri video ale unui articol si nici toate detaliile complete ale articolului, pretul inchirierii articolului pentru ora, o zi, 3 zile, o saptamana, o luna etc. ca sa convingi clientii sa te sune. Ziarele sunt multe si va trebui sa faci reclama in toate.


Posibilitate 2: Clientul se urca in masina si incepe sa colide strazile in cautarea unui centru de inchirieri. Trafic mare, nu gaseste parcare.... rezultat - pierde vremea inutil. Ajunge la locul cu pricina dar poate articolul nu este disponibil momentan, sau este stricat, sau poate nu exista in respectivul centru. Sunt zeci de centre plasate in diferite zone poate mai putin stiute de clientii beneficiari.


Posibilitate 3: Clientul beneficiar uita pe internet, comod, din fata calculatorului la orice ora din zi sau din noapte. Deschide pagina www.inchirieri24.ro , deschide categoria utilaje constructii, selecteaza un articol de exemplu: miniexcavator si da o cautare dupa judetul sau localitatea lui, sa zicem Cluj. Intr-o fractiune de secunda se deschide o pagina unde sunt afisate o multime de miniexcavatoare din Cluj. Fiecare articol are imagini, descriere detaliata, sunt afisate si preturile de inchiriere, conditiile de inchiriere etc. Clientul completeaza data de inceput si de sfarsit a inchirierii si trimite o cerere de inchiriere acelui ofertant. In acel moment se face un transfer de date de contact intre beneficiar si ofertant. Beneficiarul primeste datele de contact ale ofertantului si invers, ofertantul primeste datele de contact ale beneficiarului. Cei doi intra in legatura si stabilesc detaliile inchirierii. Beneficiarul a rezolvat tot in doar cateva minute. Ce zici, este mai eficient asa?


Decide singur care dintre cele 3 posibilitati ti-ar place mai mult, daca ai fi in postura clientului beneficiar!Avantaje pentru ofertant ale utilizarii portalului www.inchirieri24.ro
De acum inainte nu vei mai fi nevoit sa iti postezi anunturile de inchiriere in zeci de ziare sau reviste si alte zeci de portale de anunturi. Economisesti timp si bani. Toate ofertele de inchiriere din Romania vor fi centralizate intr-un singur loc: www.inchirieri24.ro. Deasemenea, toti clientii beneficiari, nu vor mai cauta printre miile de anunturile posibile si expirate de pe internet, ci vor cauta intr-un singur loc: www.inchirieri24.ro. Daca ofertele tale de inchiriere vor fi prezente pe acest portal, vei fi sigur contactat mult mai des de clientii beneficiari deoarece majoritatea au acum acasa sau la birou calculator si internet.


Ce fel de articole poti prezenta pe portal?

Pe: www.inchirieri24.ro poti sa oferi spre inchiriere tot ce vrei: utilaje constructii, betoniere, excavatoare, buldozere, schele, basculante, transport persoane, remorci, microbuze, autobuze, autocare, masini mici, motociclete, avioane, elicoptere, rulote, autorulote, spatii publicitare, case de vacanta, camere sau apartamente in regim holtelier, camping, limuzine de nunta, sali de nunta, restaurante, sali de conferinta .... etc. sau iti oferi serviciile: soferi, fotografi, cameramani, translatori, babysitter, hostesse, persoane de companie, animatori, clovni, maseuri, mosi craciun, instructori, alpinisti utilitari, DJ, formatii de muzica, cantareti.... si multe altele. Sunt prezente pe portal cateva mii de categorii de articole de inchirieri.


Pe portalul inchirieri24.ro exista doua categorii de utilizatori:
1. Ofertanti de articole si servicii spre inchiriere: ofertantii isi prezinta articolele si serviciile cu texte, preturi, fotografii, contra unei sume de bani pentru o anumita perioada de inchiriere (ora, zi, saptamana, luna, sezon, etc.)

2. Beneficiari: acestia sunt persoane interesate de articolele si serviciile prezentate de inchirieri24.ro, care cauta in regiunea dorita, compara preturile si fac o cerere de inchiriere catre ofertanti.


In u
rma cererii de inchiriere, are loc intre ofertanti si beneficiari un schimb de date de contact (nume, adresa, telefon, email, etc.). Ofertantii intra in contact cu beneficiarii si se pun de comun acord asupra tuturor detaliilor de inchiriere: pret, garantie, livrare, etc. si incheie intre ei un contract de inchiriere.


Ce trebuie sa faci pentru a deveni ofertant si a introduce articole si servicii in baza de date inchirieri24.ro ?
Este foarte simplu! Nu trebuie decat sa aveti notiuni minime de utilizare a calculatorului. Dureaza doar 3 minute sa va inregistrati ca si nou ofertant de articole si servicii spre inchiriere.

1. Va inregistrati ca utilizator nou in portalul de inchirieri inchirieri24.ro
In primul rand trebuie sa va inregistrati pe inchirieri24.ro ca utilizator nou. Pentru aceasta, completati formularul online care se gaseste in sectiunea inregistrare, cu datele dvs personale. Aceste date de contact sunt necesare beneficiarilor interesati pentru a intra in legatura cu dvs.

2. Va expuneti articolele spre inchiriere pe inchirieri24.ro
Dupa finalizarea inregistrarii va logati in sectiunea de LOGIN si incepeti sa introduceti articole si/sau servicii. La fiecare articol sau serviciu se poate adauga titlu, descriere, fotografii, preturi, conditii de inchiriere si daca este cazul conditii de livrare.

3. Articolele dvs expuse spre inchiriere apar la inchirieri24.ro
Beneficiarii interesati, gasesc articolele si/sau serviciile in categoria potrivita sau prin sectiunea de cautare rapida. Cu ajutorul filtrului de cautare dupa oras sau judet, clientii gasesc articolele in regiunea lor.

4. Beneficiarii interesati, fac o cerere de inchiriere catre dvs.
Dupa vizualizarea articolelor, beneficiarul face o cerere de inchiriere catre dvs, cu perioada de inchirieriere a articolului.

5. Ofertantul incheie cu beneficiarul un contract de inchiriere.
In urma trimiterii cererii de inchiriere, beneficiarul interesat primeste de la inchirieri24.ro datele de contact ale ofertantului. Beneficiarul contacteaza telefonic ofertantul si astfel se stabilesc in mod direct, intre ofertant si beneficiar, toate conditiile de inchiriere a ofertei.

Pentru a deveni ofertant, accesati: Inregistrare utilizatori.

Daca sunteti deja inregistrat accesati: Login

Share/Save/Bookmark

Home
Ofertanti
Beneficiari
Index de inchirieri
Portal regional
Cum functioneaza
Parteneri
Index cautari:
inchiriere
rezervare
apartamente
inchirieri apartamente
apartamente bucuresti
inchirieri bucuresti
Cautari frecvente:
inchirieri
inchiriere
de inchiriat
inchiriere camere hotel
inchiriere pensiune
inchiriere case de vacanta
inchiriere apartamente
camera hotel de inchiriat
pensiune de inchiriat
casa de vacanta de inchiriat
apartamente de inchiriat
inchiriere personal
inchiriere forta de munca
© Copyright 2018 inchirieri24.ro - Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii